Gouden wedstrijddag voor turnteams van Sparta Ermelo

Isis Kremer, Aimee van der Sluis, Senna Wallet, Aimey Tielsch.
Isis Kremer, Aimee van der Sluis, Senna Wallet, Aimey Tielsch.
Foto: eigen foto

Zaterdag 23 maart turnden de teams van middenbouw niveau 4 en bovenbouw niveau E hun derde en laatste plaatsingswedstrijd in Didam. Dit zijn momenteel de hoogste niveaus binnen de turnafdeling van Sparta.

Dit bericht Sparta Ermelo.

Hard getraind
In niveau 4 hebben Febe Aerts, Dariya van Dijk en Fleur Eilander hard getraind en dit was te zien. In een samengesteld team met SV Twello werden de turnsters eerste op alle toestellen en gingen ze er met het goud vandoor. Vooral op sprong hebben de turnsters veel vooruitgang geboekt, dit was te zien aan de mooie sprongen die hoog gewaardeerd werden. Fleur en Febe werden eerste en tweede op dit onderdeel. Ook op de andere toestellen lieten ze nette oefeningen zien en bovendien turnden ze alle drie een nieuw element in deze wedstrijd. Fleur werd zelfs eerste individueel en ook op alle toestellen. Febe behaalde een mooie vierde plaats. Dariya wist ondanks een val op balk toch een nette elfde plaats te behalen.

Strijdlustig
In de vierde wedstrijdronde was het aan de beurt aan het team niveau E. Het team die bestaat uit Senna Wallet, Aimey Thielisch, Aimée van der Sluis en Isis Kremer. De turnsters waren strijdlustig en turnde een sterke wedstrijd waarbij geen fouten werden gemaakt. Het team had zelfs de moeilijkheid op vloer verhoogd en turnde moeilijkere acrobatische series. Na een succesvolle wedstrijd werd het team heel knap eerste! Ook op de toestellen sprong, balk en vloer werd het team in het eindklassement eerste.

Op het hoogste podium
Bij deze categorie was er ook nog een individuele uitslag waarbij Isis Kremer op het hoogste podium mocht staan en goud won, Aimée van der Sluis werd knap derde en bracht het brons mee naar huis! Senna Wallet viel met een klein verschil net buiten het podium en werd knap vierde met een derde plek op sprong en een eerste plaats op balk en vloer. Aimey Tielsch werd ook knap zesde en knappe tweede plaats op vloer. Wederom was dit weer een zeer succesvolle wedstrijddag voor Sparta! Nu is het afwachten wie zich hebben geplaatst voor de finales.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen