FC Horst pakt opnieuw drie punten, nu thuis tegen SVI uit Zwolle

FC Horst heeft zaterdag 23 maart opnieuw drie belangrijke punten gepakt in de subtop van de 2e klasse, nu thuis tegen directe concurrent SVI uit Zwolle. Daarmee wist de Ermelose tweedeklasser de overwinning van vorige week tegen WVF een goed vervolg te geven.

Dit bericht FC Horst, met fotoreeks van Wim Balke.

Sterk
Horst begon de wedstrijd sterk en dat resulteerde in de 9e minuut met de 1-0 door Tim Schep die door een goede bal van Matijs Valstar niet faalde. Dit gaf Horst vertrouwen en kreeg het nog eens 3 goede kansen via de jonge Nick Kuipers om de voorsprong uit te bouwen. Toch ging het maar met 1-0 de rust in.

Onder druk
De tweede helft werd SVI wat dreigender en kwam Horst iets meer onder druk te staan, maar tot echt grote kansen kwam SVI niet. Tim Crama moest nog wel één keer reddend optreden, waardoor de eindstand uiteindelijk op 1-0 bleef.

Belangrijke punten
Met deze overwinning pakt Horst weer belangrijke punten. De laatste keer dat Horst thuis winst boekte was in december vorig jaar tegen Hierden. De strijd die Horst weer in de wedstrijd legde was de basis van deze overwinning.

Zaterdag 6 april
Volgende week, zaterdag 30 maart, is Horst vrij. Zaterdag 6 april gaat Horst op bezoek bij DOS Kampen dat momenteel op de 3e plek staat.