Jubileum bij Hartentroef; Remmelt Bakker (84) 35 jaar lid

Voorzitter Jan Admiraal en Remmelt Bakker.
Voorzitter Jan Admiraal en Remmelt Bakker.
Foto: Grietje-Akke de Haas

Vanavond, donderdag 21 maart, is aan Remmelt Bakker (84) een oorkonde uitgereikt voor zijn 35-jarig lidmaatschap van Hartentroef, dé vereniging in Ermelo voor begeleid sporten bij hartproblemen. Voorzitter Jan Admiraal overhandigde Bakker de versierselen en een bos bloemen tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering.

Compleet verrast
Bakker was compleet verrast: “Wat prachtig dat ik dit nog mag beleven”, reageerde hij geëmotioneerd. “Ik ben een tijdje uit de running geweest wegens rugklachten. Het gaat nu weer beter.” Sporten doet hij graag bij Hartentroef. “Ik vind het altijd leuk hier te sporten.” Voorzitter Jan Admiraal sprak in zijn toespraak van een zeer gewaardeerd lid die bijna vanaf de oprichting van de club meetraint.

Hartentroef bestaat 35 jaar
Hartentroef bestaat 13 april 2024 namelijk 35 jaar. Er wordt elke maandagavond van half zeven tot half acht enthousiast getraind in Sportcentrum Triade in wijk Oost. De sporters lopen zich warm met rondjes zaal, maken de spieren los met rek- en strekoefeningen, doen vervolgens een spel naar keuze en als afsluiter een potje volleybal. De opzet is dat ‘alles mag, niets moet’. Want sporten bij sv Hartentroef is ook vooral gezellig en lekker bezig zijn met lotgenoten.

Belangstelling om te komen sporten bij sv Hartentroef? Of wil je een keertje meedoen?
Neem dan contact op met Bertus de Groot: 06 5422 1949.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen