EFC’58 met 3-0 onderuit tegen Swift

EFC'58 verliest met 3-0 tegen Swift.

De ploeg van Jaap de Vries kon zaterdag 16 maart in Swifterbant het goede spel van de afgelopen drie wedstrijden tegen Swift’64 niet doortrekken. Het ging met 3-0 onderuit.

Dit bericht EFC’58.

Prima kansen
Tot de rust kreeg EFC’58 een aantal prima kansen om op voorsprong te komen. Swift kwam in die fase niet verder dan wat lange ballen, wat de verdienste van een goed spelend EFC’58 was. Toch waren er ook wel weer de nodige slordigheden aan EFC-zijde die, weliswaar tegen de verhouding in, Swift kansen bood om op voorsprong te komen, maar daar wist de thuisploeg niet van te profiteren.

Zonder punten
Met nog een klein half uur op de klok ging het dan toch fout voor EFC’58 dat met een niet geheel fitte Accasi Qujana King en de door ziekte afwezige Ahmed Alkhamesi voorin dreiging mist. De thuisploeg komt uit een kopbal op 1-0 en in de laatste tien minuten vallen ook de 2- en 3-0 en gaan de mannen van EFC’58 zonder punten terug naar Ermelo.