FC Horst pakt dik verdiend de 3 punten.

FC Horst heeft zaterdag 16 maart in Zwolle een dik verdiende zege geboekt bij WVF. Na 3 nederlagen op rij tegen laag geplaatste ploegen weet de Ermelose tweedeklasser weer wat winnen is.

Dit bericht FC Horst.

Een belangrijke wedstrijd
Voor beide ploegen was het vandaag een belangrijke wedstrijd. In de strijd om weg te blijven van de 9e blijven, de gevarenzone, moest er gewonnen worden door Horst en zeker na de laatste wedstrijden waarin het vlaggenschip gewoon niet goed genoeg was.

Super fel
Horst startte met Jarno van Willigen uit de JO-19 in de basis. Het begon super fel en geconcentreerd aan de wedstrijd en dat resulteerde in de 20ste minuut in de 0-1 van Matijs Valstar die met een droge schuiver de goal maakte. Horst bleef doorgaan met de felheid en kwam tot de rust niet in de problemen.

Geconcentreerd
Na rust werd WVF dreigender zonder tot grote kansen te komen. Horst bleef geconcentreerd en kwam niet echt in de problemen. Tim Crama pakte nog een goede bal en Horst kreeg 5 minuten later een hele grote kans op de 0-2.