DVS’33 Ermelo gaat zaterdag op zoek naar een zege op HSC’21

DVS’33 gaat morgen op zoek naar een zege op HSC’21.
DVS’33 gaat morgen op zoek naar een zege op HSC’21.
Foto: archief Theo Aalten

Zaterdag 9 maart kwam DVS’33 Ermelo niet in actie vanwege een inhaalronde. Morgen, zaterdag 16 maart, moeten de geelzwarten thuis vol aan de bak om weer aansluiting te vinden met de veilige plaatsen boven de vijftiende plek. DVS’33 gaat dus op zoek naar een zege op HSC’21.

Dit bericht DVS’33 op haar website.

Van 6 naar 3 punten
Het gat met drie clubs op de eigen positie bedraagt zes punten en dat zou met een overwinning op de Haaksbergers teruggebracht kunnen worden tot drie punten. De directe concurrenten daarboven treffen allemaal een moeilijke tegenstander. Die drie opponenten staan nog allemaal op het menu van DVS.

Winnen
Allereerst dus HSC’21, dat ook een goede tegenstander is en net als de Ermeloërs gelijkspeelde bij Harkemase Boys. De Ermeloërs deden dat in speelronde 24 twee weken hiervoor; de Tukkers een ronde daarvoor. De groenwitten verloren hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen Sparta Nijkerk met 1-2. Zij sluiten nu het linker rijtje met tien punten meer dan DVS. De geelzwarten willen dolgraag van die (indirecte) degradatieplaats af komen en moeten dus winnen.

Het duel tussen de equipe van John Kamphuis en HSC’21 begint om 15:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen