Dindoa scoort bijna €2000,- met Vintage Kilosale- kledingmarkt

Korfbalvereniging Dindoa wist vandaag, zaterdag 24 februari, bijna €2000,- binnen te halen tijdens de Vintage Kilosale- kledingmarkt. Vanmorgen begon de verkoop om 10 uur.

Met fotoreeks door Saskia Lieman.

Voor verduurzaming en renovatie
Dit vertelt Inge de Kruijf, mede-organisator van het evenement waarvan de opbrengst is bestemd voor de verduurzaming en renovatie van de inmiddels 25 jaar oude Dindoahal, en lid van de actiecommissie.

Gezellig druk
“Er waren al een aantal enthousiastelingen die al ruim voor tien uur voor de deur stonden, die moesten dus nog even wachten”, vertelt Aalon van Beek, bestuurslid bij Dindoa. De kleding werd verkocht per kilo. Met name in de ochtend was het gezellig druk.

Grappig
“Mensen gingen soms met tassen de deur uit”, vertelt Inge. “Wat wel grappig was, is dat sommige bezoekers tussendoor kwamen wegen. Ze dachten dan al ruim tien kilo in hun tas te hebben, wat dan in werkelijkheid zo’n 7 kilo was. Mensen konden dus lekker shoppen voor weinig.” Daarnaast werden er ook heerlijke poffertjes verkocht en in de sporthal waren korven en ander speelmateriaal neergezet, zodat de ‘kids’ zich kostelijk vermaakten.

€50.000,-
De actiedag was natuurlijk leuk voor de portemonnee van de bezoeker, maar het had ook een hoger doel; geld inzamelen voor de renovatie van de sporthal. Naast de Colorrun, de bingo, de vintage kilosale heeft de actiecommissie een agenda gemaakt met verschillende activiteiten. Zo hoopt de vereniging een bedrag van €50.000,- binnen te halen. “We willen niet alleen onze hand ophouden bij gemeente en sponsoren. Het is goed om zelf in actie te komen en dat blijkt tot dusver heel succesvol”, aldus Inge.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen