Sparta-turnsters bezetten alle podiumplaatsen in Biddinghuizen

Sparta-turnsters bezetten alle podiumplaatsen in Biddinghuizen.
Sparta-turnsters bezetten alle podiumplaatsen in Biddinghuizen.
Foto: Esther Crama

De meiden van Sparta Ermelo hebben op zaterdag 3 februari 2024 deelgenomen aan hun tweede turnwedstrijd, die werd gehouden in Biddinghuizen.

Van Bram Burggraaff.

Eerste plaats
In ronde twee waren de turnsters uit het supplement H-team aan de beurt. Zij lieten nette oefeningen zien, waarmee ze als team een verdiende eerste plaats wisten te behalen.

Veel punten
Mira Shatra scoorde veel punten met een super nette oefening op vloer. Ze werd hiermee eerste op dat onderdeel. Felin Brandsen was niet helemaal fit, maar toonde toch haar talenten op de balk, wat haar een mooie zesde plaats opleverde. Ilsa de Leeuw eindigde met een goede sprong eveneens op de zesde plaats.

Alle podiumplaatsen
Ook individueel deden de Sparta-turnsters het uitstekend door alle podiumplaatsen te bezetten. Sanne Folkers veroverde voor de tweede keer een gouden medaille met een mooie eerste plek op sprong en een tweede plek op brug en balk. Evy Pijnacker ging er met de zilveren medaille vandoor, op sprong en vloer eindigde ze op de derde plek. Het brons was voor Wieske Paulus met een knappe eerste plaats op brug en balk.

Opnieuw geslaagd
Het was opnieuw een geslaagde wedstrijd voor de turnsters van Sparta Ermelo die hier met trots op terug kunnen zien. Aankomende week wordt bekendgemaakt wie zich geplaatst hebben voor de team-, individuele- en toestelfinales.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen