FC Horst neemt revanche tegen ZZVV voor thuisnederlagen

Ronald Lok wordt matchwinnaar bij FC Horst door al na 40 seconden de enige treffer te scoren.
Ronald Lok wordt matchwinnaar bij FC Horst door al na 40 seconden de enige treffer te scoren.
Foto: archief Wim Balke

FC Horst heeft zich op zaterdag 3 februari 2024 met een 0-1 overwinning bij ZZVV uitstekend hersteld van de 0-5 thuisnederlaag tegen koploper Unicum de week daarvoor. Met de zege werd tevens revanche genomen voor het 0-1 verlies dat in het eerste competitieduel werd geleden tegen de ploeg uit Zuidwolde. De Ermelose tweedeklasser steeg met 22 punten uit 12 duels naar de vierde plaats die het deelt met WVF.

Van Bram Burggraaff.

Fraai
FC Horst opende al na 40 seconden de score. Een verkeerd terug gekopte bal van de linksback van ZZVV werd onderschept door rechtsbuiten Ronald Lok, die vervolgens fraai de 0-1 binnenschoot. De gasten hadden vervolgens niet over geluk te klagen, want ZZVV miste gedurende de hele wedstrijd veel kansen.

Belangrijke winst
De Ermelose defensie met doelman Tim Crama en de verdedigers Bas v.d. Berg, Christian Schoonhoven, Jeffrey den Besten en Kevin Schut streed voor iedere meter en wist uiteindelijk de belangrijke winst over de streep te trekken.

Zaterdag 17 februari
FC Horst speelt na een vrij weekend op zaterdag 17 februari een inhaalwedstrijd tegen Heerde, dat dankzij een verrassende 4-1 overwinning op IJVV de laatste plaats van de ranglijst verliet en nu op de 12e plaats staat met 9 punten uit 12 wedstrijden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen