Debatavond bij DVS’33 Ermelo over toekomst en visie

Aart Goossensen, voorzitter van DVS'33.
Aart Goossensen, voorzitter van DVS'33.
Foto: archief Theo Aalten

Bij DVS’33 zal op vrijdag 24 november een inspirerende debatavond gehouden worden op 24 november 2024, gericht op de toekomst en visie van de Ermelose derde divisionist (aanvang 19.30 uur) Leden, trainers, leiders, sponsoren, en supporters kunnen deze avond meedenken en praten over de volgende fase van de 90-jarige vereniging.

Door Bram Burggraaff.

Programma
De avond start met een korte presentaties over het huidige voetbalbeleid en visie van de Technische Commissie en Technische Commissie Opleiding. Vervolgens zal men op een interactieve manier met elkaar in debat gaan, met ruime gelegenheid voor vragen en discussies vanuit het publiek.
Hans Nijland, bekend om zijn succesvolle rol als voormalig algemeen directeur van FC Groningen en zijn indrukwekkende bijdrage aan de voetbalwereld, zal deze avond leiden. Zijn expertise en ervaring zullen ongetwijfeld waardevolle inzichten geven.

Aanmelden
Het bestuur van DVS’33 Ermelo werkt aan het beleidsplan 2024-2028, met als doel een breed gedragen visie te creëren die de basis zal vormen voor onze toekomstige richting. Men kan zich aanmelden via de links: Aanmelden debatavond over het voetbaltechnisch beleid – DVS’33 Ermelo (dvs33.nl)

Diep respect
Voorzitter Aart Goossensen: “Laten we gezamenlijk werken aan de toekomst van DVS’33, met een diep respect voor onze rijke geschiedenis, huidige kansen, mogelijkheden en toekomstige ambities. Uw deelname en input zijn waardevol voor de toekomst van DVS’33.

Onvrede
Vijf leden van het bestuur van de Businessclub van DVS’33 Ermelo leggen eind juni 2024 hun functie neer uit onvrede met het gevoerde beleid van de vereniging en de Technische Commissie. De resultaten van het eerste elftal vallen tot nu toe erg tegen, terwijl er met sponsorgelden veel is geïnvesteerd in een kwalitatief goede selectie. De bestuursleden Aart Goossensen en Leo van Dijk blijven wel deel uitmaken van de bestuur van de Businessclub. Dirk van Panhuis, bestuurslid PR & Communicatie had al eerder aangegeven aan het einde van dit seizoen te zullen stoppen.

Reactie Aart Goossensen
DVS-voorzitter Aart Goossensen: “Het verenigingsbestuur en de Technische Commissie zijn leidend voor wat betreft voetbaltechnische zaken en de Businessclub zorgt primair voor de geldelijke middelen om spelers aan te trekken. Daarbij staan wij altijd open voor wensen en suggesties om zaken te veranderen. Juist daarom is de debatavond volgende week vrijdag zo belangrijk.

De tegenvallende prestaties en het vertrek van de hoofdtrainer, die aan het einde van dit seizoen terugkeert naar Sportlust’46, waar hij de functie van technisch manager gaat vervullen, hebben ook te maken met het vertrek van de bestuursleden van de Businessclub.

Er wordt binnen DVS al langer gesproken over de geringe doorstroming van eigen jeugdspelers naar de A-selectie. Een aantal bestuursleden van de Businessclub vindt het na vele jaren trouwe dienst ook tijd voor verjonging en zal zich inzetten om goede opvolgers te vinden voor de zes vacatures’’, aldus Aart Goossensen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen