Ontluisterende bekernederlaag voor FC Horst

FC Horst heeft op zaterdag 16 september de derde en laatste poulewedstrijd van het districtsbekertoernooi thuis tegen Veensche Boys met 1-9 verloren. Na eerdere nederlagen tegen SDCP (0-4) en Unicum Lelystad (5-1) is het bekertoernooi ten einde voor de Ermelose tweedeklasser.

Van Bram Burggraaff, met fotoreeks door Wim Balke.

Geen partij
FC Horst was voor rust geen partij voor het sterke Veensche Boys. Er werd zwak verdedigd en de doelpunten werden wel heel gemakkelijk weggeven. Na 35 minuten stond de thuisploeg al met 0-4 achter; de ruststand was 0-5 in het voordeel van de ploeg uit Nijkerkerveen.

Spreekwoordelijke eer
Zeven minuten na rust redde Thijs Valstar de spreekwoordelijke eer door de 1-5 voor FC Horst te scoren. Daarna pakte Veensche Boys de draad weer op en liep uit naar een 1-9 eindstand. Dat was echter niet genoeg om door te gaan in het bekertoernooi. Unicum verloor weliswaar met 1-3 van SDCP, maar beide ploegen hadden zich al geplaatst voor de knockout-fase van het districtsbekertoernooi door de eerste twee duels te winnen.

Zaterdag 23 september
Lichtpuntje voor FC Horst is wellicht, dat ‘slechte resultaten uit het verleden’ niets zeggen over de eerste competitiewedstrijd komende zaterdag thuis tegen ZZVV uit Zuidwolde. Het duel op sportpark ‘De Adelaar’ begint om 14.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen