DVS’33 Ermelo wint in laatste oefenduel ruim van SDVB

DVS’33 Ermelo heeft de laatste oefenwedstrijd voor de aanvang van de competitie ruim met 4-0 gewonnen van vierde divisionist SDVB. De ploeg uit Barneveld had eigenlijk zullen spelen tegen SDCP, maar die wedstrijd viel uit, dus werd het een wedstrijd in Ermelo.

Van Bram Burggraaff, met fotoreeks door Theo Aalten.

Opstelling
DVS’33 Ermelo speelde met Dean Bredewolt op doel en met drie gastspelers: Niciano Grootfaam, Joël Blerk en Mohamed, die samen met Marciano van Leijenhorst de verdediging vormden. Middenveld: Nicky van Hilten, Stef Nijland en Adriaan Kruisheer. Aanval: Jarno Westerman, Lars van Wetering en Joram Bakker.

Schitterend
DVS maakte door rust al het verschil, dankzij een prachtig afstandsschot van Nicky van Hilten (18e minuut), een schitterende vrije trap van Stef Nijland (27e minuut) en een schot van Joram Bakker op aangeven van Jarno Westerman (36e minuut); ruststand 3-0.

Slotakkoord
In de tweede helft kwamen Sem de Wit, Maarten van Dijk, Stan Beune, Jorick Priem, Benjamin Roemeon, en Sam Crowther in het veld bij Ermelose ploeg. Het slotakkoord was in de laatste minuut voor Sam Crowther, die de Barneveldse doelman omspeelde en voor de 4-0 eindstand zorgde.