Jesse Hoekstra eerste aanwinst EFC’58 voor volgend seizoen

Jesse Hoekstra en hoofdtrainer Jaap de Vries.
Jesse Hoekstra en hoofdtrainer Jaap de Vries.
Foto: Dimitri Steijlen

Jaap de Vries, het komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer bij de hoofdmacht van EFC’58, kon vrijdagavond 12 mei Jesse Hoekstra als de eerste aanwinst voor EFC’58 welkom heten en presenteren.

Dit bericht EFC’58.

21 jaar
Jesse Hoekstra is 21 jaar, woont in Putten en volgt de HBO-opleiding Calo op Windesheim in Zwolle. Hij is als pupil begonnen bij FC Horst en heeft zich vervolgens bij FC Twente, Vitesse en DVS’33 verder kunnen ontwikkelen. De afgelopen twee seizoenen speelde hij voor FC Horst.

Eerste aanwinst
Jesse is daarmee de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. De TC-staf en trainer rekenen op nog een aantal nieuwe spelers. EFC’58 ziet namelijk twee sterkhouders vertrekken naar het eerste van DVS’33 en FC Horst, en kan dus wel versterking gebruiken, zeker als het ook via de nacompetitie weet te promoveren naar de tweede klasse.

Ambitie
Het verloop van nacompetities is vaak lastig te voorspellen, maar EFC’58 heeft de ambitie om volgend seizoen voor de prijzen te spelen en dan zijn versterkingen naast de talentvolle selectie met veel eigen spelers van harte welkom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen