Manon Bollegraf geeft een tennisclinic bij Irminloo

Manon Bollegraf geeft instructie aan de tennisjeugd van LTV Irminloo.
Manon Bollegraf geeft instructie aan de tennisjeugd van LTV Irminloo.
Foto: archief Jan de Roo

In de 181e aflevering van de ‘Sportartikelen uit de oude doos’ van donderdag 20 september 2001 een verslag van de tennis-clinic die viervoudig Grand Slam winnares Manon Bollegraf op zaterdag 15 september 2001 gaf bij LTV Irminloo in verband met het 30-jarig bestaan van de Ermelo tennisvereniging. Tevens een impressie van het Ploeger 25+ toernooi, dat begon op maandag 17 september 2001.

Door Bram Burggraaff

Iets speciaals aanbieden
Afgelopen zaterdag heeft viervoudig Grand Slam winnares Manon Bollegraf een Clinic aan de Irminloo-jeugd gegeven. De Ermelose tennisvereniging wilde ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan de jeugdleden iets speciaals aanbieden. De clinic begon om 14.00 uur en vanaf 16.00 uur speelde de in Ermelo woonachtige Manon Bollegraf een dubbelpartij met trainer Jaap van Pelt tegen de vijfvoudige Irminloo kampioenen Jetta Roozenboom en Ubbo de Lange. Iris Versteeg won bij de verloting een prachtige maxi-skelter ter beschikking gesteld door de firma Olpoda. De middag werd mede mogelijk gemaakt door zeilmakerij v.d. Kamp en de firma Spijkerboer Kamphorst.

Het Open Ploeger 25+ tennistoernooi
Afgelopen maandag is bij LTV Irminloo het Open Ploeger 25+ tennistoernooi begonnen. De finalewedstrijden in de categorieën C1, D1 en D2 worden zondag gespeeld op het tennispark aan de Varenlaan. De wedstrijdleiding is in handen van Annemarie Veenvliet die wordt geassisteerd door Babs Bergsma, Els Simons en Bieneke Baas. De bondsgedelegeerde is Ab Mulder. Naast het sportieve deel zijn er diverse gezellige randactiviteiten georganiseerd. Maandagavond stond in het teken van het testen van de intelligentie van de aanwezigen. Dit gebeurde door middel van een IQ test.

Afrikaanse sferen
Woensdagavond was het clubhuis omgetoverd in Afrikaanse sferen met muziek, wijn en hapjes. Vanavond is er een bieravond met verschillende biersoorten en Hollandse culinaire verrassingen. Morgenavond wordt er gebarbecued en op zaterdag kan men genieten van de welbekende en overheerlijke Irminloo-pannenkoeken. Het hoogtepunt van de week is komende zondag, als de finalepartijen worden gespeeld.

Verloting
Er vindt een verloting plaats met zeer aantrekkelijke prijzen, zoals een weekendje Parijs, een ballonvaart en een dinerbon voor twee. De sponsoren die dit allemaal mogelijk maken zijn Yvonne’s cadeaushop. Depeche, Proeflokaal ‘De Tijd’, Grand café lounge ‘De Schout van Ermel’ en Combifoto Jelle Paulus en dochter. Hoofdsponsor van het 25+ toernooi is Ploeger Logistics Service. De subsponsors zijn Sporteon Ermelo en drukkerij Bolhuis.

Anno 2023
Ook anno 2023 is de Landelijke Tennisvereniging Irminloo nog springlevend. Het schitterende sportpark met inmiddels tien tennisbanen, twee mini-banen en een tennismuur is gelegen aan de Klaverlaan 33 in Ermelo-0ost. Informatie is te vinden op de website www.irminloo.nl; contact via [email protected]. Het clubhuis is telefonisch bereikbaar op tel.nr. 0341 – 554731.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen