Team 93 organiseert Walking Dinner voor de Roparun 2023

Foto:

Team 93 Pauwenrunners/Polskamp zet samen met Henri Pijnenburg de schouders eronder om een gezellige Walking Dinner in Grand Café Het Postkantoor aan de Stationsstraat 78 in Ermelo te organiseren.

Dit berichten Roelof Harm Nijmeijer, Paula Benders, Irene Lanjouw en Henri Pijnenburg.

  • Het Walking Dinner vindt plaats op donderdag 13 april van 18.00 tot 22.00 uur.
  • De kosten zijn inclusief 3 drankjes € 39,50 p.p. ( geen sterke drank).
  • U kunt zich opgeven door te mailen naar [email protected]
  • Via een mail kunt u de betaling voldoen, na betaling bent u pas definitief ingeschreven.

Ontspannen en gezellig
Het Dinner zal bestaan uit 8 tot 10 diverse gerechten. Tijdens het eten kunt u rondlopen, maar ook gezellig aan een tafel zitten. Teamleden van Team 93 zullen de diverse gerechten naar u toe brengen en natuurlijk zorgen voor een ontspannen en gezellige sfeer. Tijdens het Walking Dinner zal er een Amerikaanse bieding georganiseerd worden.

Opbrengst
De opbrengst van deze avond gaat naar de Roparun en het Willem Holtrop Hospice in Ermelo. De Roparun is een estafetteloop van 560 kilometer die dit jaar van Vliegveld Twente naar Rotterdam loopt, waarbij mensen in teamverband een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor onder andere mensen met kanker. De Roparun wordt wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

Wie is team 93?
Team 93 is één van de deelnemende teams, ofwel de Pauwenrunners Polskamp, uit Ermelo. Om geld op te halen voor mensen met kanker/onderzoek naar kanker en mensen in de laatste levensfase, hebben zij een Walking Dinner georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen