Jordy Roelofsen sluit aan bij staf A-selectie DVS’33 Ermelo

Jordi Roelofsen versterkt komend seizoen de trainersstaf van DVS’33 Ermelo.
Jordi Roelofsen versterkt komend seizoen de trainersstaf van DVS’33 Ermelo.
Foto: dvs33.nl

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo laat weten dat Jordi Roelofsen komend seizoen aansluit bij de staf van de A-selectie. De 27-jarige inwoner van Harderwijk was tot vorig seizoen al werkzaam binnen DVS als trainer van JO-17 en JO-19.

Van Bram Burggraaff.

Stage
Op dit moment is Roelofsen assistent-trainer van de A-selectie bij VVOG. Hij is toegelaten tot de opleiding UEFA A (TC 1) en gaat voor die opleiding zijn assistent-trainerschap combineren met een stage bij de A-selectie van DVS.

Blij
Jordi Roelofsen: “Ik ben blij met mijn terugkeer bij DVS volgend seizoen. In de drie seizoenen die ik in het recente verleden in Ermelo actief ben geweest heb ik hier met veel plezier gewerkt. Aankomend seizoen zal ik mijn rol als assistent-trainer combineren met mijn stage voor de opleiding UEFA A. Na de toelating voor deze opleiding heb ik mij georiënteerd op mogelijke clubs voor volgend seizoen. Daarbij heb ik mij ook gemeld bij DVS om de mogelijkheden tot een stage te verkennen. Na goed contact met Patrick Loenen kijk ik uit naar een mooie samenwerking volgend seizoen.”

Erg bevlogen
Edmund Mijnheer: “Jordi is erg bevlogen om als trainer het maximale uit zijn carrière te halen. Wij zijn dan ook blij dat hij volgend seizoen aansluit als assistent-trainer en zijn stage bij ons komt lopen. Wij wensen hem veel succes in het vervolg van dit seizoen met zijn huidige club VVOG en feliciteren hem uiteraard met zijn toelating tot de UEFA A-opleiding.”

Mooi om te zien
DVS-voorzitter Aart Goossensen: “Vorige week heeft het bestuur met Jordi gesproken en zijn we tot overeenstemming gekomen voor komend seizoen. Nadat hij in de opleiding van DVS getraind heeft, is het mooi om te zien dat Jordi graag weer bij ons wil terugkeren. Dit past bij de opleidingsclub die DVS’33 Ermelo is als gecertificeerde regioclub van de KNVB.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen