Stevan de Geijter stopt na dit seizoen bij DVS’33 Ermelo

Stevan de Geijter (op de voorgrond).
Stevan de Geijter (op de voorgrond).
Foto: archief Theo Aalten

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo laat weten dat de huidige hoofdtrainer Stevan de Geijter na dit seizoen helaas geen onderdeel meer uit zal maken van de Technische Staf van de A-selectie van de Ermelose Derde Divisionist.

Van Bram Burggraaff.

Eindverantwoordelijkheid
De Geijter is al enkele jaren assistent-trainer van de A-selectie en heeft tijdens de tweede seizoenshelft samen met Jaap de Vries de eindverantwoordelijkheid voor het eerste elftal na het vroegtijdige vertrek van Peter Wesselink en later van Hennie in ’t Hof.

Stevan de Geijter: “In december heb ik aangegeven dat ik er positief tegenover stond om nog een seizoen door te gaan als assistent-trainer bij DVS’33 Ermelo. Om vier dagen per week voor de volle 100% voor DVS te kunnen gaan, moet je soms andere dingen laten.

En dat lukt op dit moment niet met betrekking tot werk en privé. Ik kwam voor mijzelf tot de conclusie dat het beter is om een jaartje een sabbatical te nemen en de energietank aan te vullen. Dit heb ik afgelopen donderdag in een persoonlijk gesprek aan Edmund laten weten.”

Edmund Mijnheer namens de TC: “Wij waren graag komend seizoen verder gegaan met Stevan in zijn rol als assistent van de nieuwe hoofdtrainer, Patrick Loenen.” Wij begrijpen echter heel goed dat hij nu deze keuze maakt. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor zijn inzet de afgelopen jaren en hopen hem graag terug te zien in de toekomst!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen