Eren Turan Yavuz verlengt contact bij DVS’33 Ermelo

Eren Turan Yavuz.
Eren Turan Yavuz.
Foto: dvs33.nl

Eren Turan Yavuz zal ook in het komende seizoen de geelzwarte kleuren van DVS’33 Ermelo dragen. De 21-jarige middenvelder die tegenwoordig ook als back uit de voeten kan, gaat daarmee op voor zijn vierde seizoen bij de A-selectie van de Ermelose Derde Divisionist.

Van Bram Burggraaff.

‘Man of The Match’
De technisch vaardige Harderwijker staat sinds 2020 onder contract bij DVS’33 Ermelo en doorliep daarvoor de eigen jeugdopleiding vanaf JO-8. Afgelopen zaterdag werd hij nog gekozen tot ‘Man of The Match’ na afloop van de wedstrijd tegen Harkemase Boys.

Eren Turan Yavuz: “Ik heb bijgetekend, omdat ik het erg naar mijn zin heb. DVS is een club waar ik mij nog meer kan ontwikkelen, ik voel het vertrouwen van de club en ben daarom blij dat ik hier nog een jaar mag spelen.’’

Edmund Mijnheer namens de Technische Commissie: “Eren ontwikkelt zich nog steeds en kan ontzettend goed voetballen. Wij hopen dat hij komend seizoen weer een stap zet. Wij willen dan ook graag blijven investeren in zijn ontwikkeling en zijn blij dat Eren dat zelf ook wil.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen