Nova Breman van Sparta Ermelo wint goud bij plaatsingswedstrijd


Eerste plaatsen voor Nova Breman en Senna Wallet.
Eerste plaatsen voor Nova Breman en Senna Wallet.
Foto: Sandra Rakhorst

De tweede plaatsingswedstrijd voor de jeugdturnsters niveau F vond op zaterdag 11 maart plaats in Putten. Van GV Sparta Ermelo deden Nova Breman en Senna Wallet mee in een gemixt team met Orion Putten.

Van Bram Burggraaff.

Angsten overwonnen
De Ermelose turnsters begonnen de wedstrijd op sprong en lieten beiden een mooie sprong zien. Hierna werden er twee sterke oefeningen op de brug geturnd. Senna Wallet had de vorige wedstrijd nog moeite met de afsprong, maar had haar angsten overwonnen en turnde een goede oefening.

Prachtige oefeningen
Op het toestel balk lieten de turnsters weinig fouten zien en bleven allebei knap op de balk staan met een stabiele oefening. Tenslotte werd de wedstrijd afgesloten op het toestel vloer, waarbij ook prachtige oefeningen werden geturnd zonder grote fouten.

Goud voor Nova
Senna Wallet werd in het eindklassement heel knap eerste op balk en vloer. Nova Breman had sterke oefeningen op sprong en brug en werd op beide toestellen ook eerste en mocht in de individuele uitslag zelfs het hoogste podium betreden om het goud in ontvangst te nemen.

Derde
Met het gemixte team samen met Orion Putten is het team van GV Sparta Ermelo als derde geëindigd. Binnenkort zal de doorstroming bekend gemaakt worden voor de finales en zal de strijd met de beste turnsters worden aangegaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen