Hilal Ben Moussa verlengt contract bij DVS’33 Ermelo

Hilal Ben Moussa.
Hilal Ben Moussa.
Foto: dvs33.nl

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo heeft overeenstemming bereikt met Hilal Ben Moussa over verlenging van zijn overeenkomst. De 30-jarige controlerende middenvelder uit Utrecht tekent bij voor één seizoen en staat dan onder contract tot medio 2024.

Van Bram Burggraaff.

Indruk
De technisch goed onderlegde Ben Moussa, met een rijk verleden bij profclubs als FC Groningen, FC Volendam, FC Emmen en een aantal buitenlandse clubs, sloot in januari aan bij de A-selectie en maakte de afgelopen weken indruk in zijn rol als controlerende middenvelder. In het dagelijks leven is hij werkzaam als hulpverlener in de jeugdzorg.

Hilal Ben Moussa: “Ik heb het enorm naar mijn zin bij DVS. Na mijn komst in de winterstop ben ik heel goed opgevangen door medespelers en staf. Het is een leuke spelersgroep en daar wil ik deel van blijven uitmaken. Dit heb ik bekendgemaakt bij de TC en zij waren ook tevreden en spraken hun waardering naar me uit. Daarom hebben we besloten om met elkaar verder te gaan volgend seizoen!”

Edmund Mijnheer namens de TC: “Hilal heeft zich zeer snel aangepast na zijn komst in januari. Door zijn ervaring en spelinzicht is er meer controle aan de bal. Dat is van grote waarde voor dit elftal, dus we zijn blij dat Hilal ook graag bij ons wilde blijven spelen en we tot overeenstemming zijn gekomen over een contract voor volgend seizoen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen