Christiaan van Hussen keert terug bij DVS’33 Ermelo

Christiaan van Hussen keert terug bij DVS’33 Ermelo.
Christiaan van Hussen keert terug bij DVS’33 Ermelo.
Foto: dvs33.nl

Christiaan van Hussen (31) keert volgend seizoen terug bij DVS’33 Ermelo, zo laat de Techniche Commissie (TC) van de club weten. Van Hussen tekent een contract voor één seizoen.

Van Bram Burggraaff.

Over Christiaan van Hussen
De fysiek sterke middenvelder die bekend staat om zijn enorme drive, speelde van 2018 tot 2020 39 duels voor DVS, waarin hij zes treffers scoorde. Voor zijn eerste periode bij de Geelzwarten doorliep hij de jeugdopleiding van SV Houten en speelde daarna voor USV Hercules, FC Lienden en IJsselmeervogels. Vanaf 2020 stond hij onder contract bij Sportlust’46 en Sparta Nijkerk. Van Hussen is in het dagelijks leven werkzaam als schilder en woont met vriendin en twee kinderen in IJsselstein.

Christaan van Hussen: “Ik ben superblij om terug te keren bij DVS’33 Ermelo. Na mijn vertrek vanwege privéredenen in 2020 had ik het idee dat ik nog niet klaar was en ben dus heel erg blij dat ik nu de kans krijg om er een hoofdstuk aan toe te voegen.”

Edmund Mijnheer namens de TC: “Nadat bekend werd dat Christiaan aan het eind van het seizoen ging vertrekken bij Sparta Nijkerk, hebben we vorige week contact opgenomen en zijn we snel tot overeenstemming gekomen. Christiaan is een winnaarstype en zo’n speler kunnen we goed gebruiken.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen