Hillal Ben Moussa sluit per direct aan bij DVS’33 Ermelo

Hilal Ben Moussa.
Hilal Ben Moussa.
Foto: dvs33.nl

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo meldt dat Hilal Ben Moussa per direct aansluit bij de A-selectie van de Derde Divisionist. De 30-jarige middenvelder tekent een overeenkomst tot en met het einde van dit seizoen.

Van Bram Burggraaff.

Profcarrière
De geboren en getogen Utrechter speelde in de jeugd onder andere voor Elinkwijk, Ajax en FC Groningen. Gedurende zijn profcarrière was hij speler van FC Groningen, FC Volendam, FC Emmen, Sepsi OSK en Apollon Larisas. Ben Moussa, die per direct speelgerechtigd is, staat bekend als een combinatievoetballer met verzorgd positiespel die aan de bal sterk is, maar ook verdedigend zijn mannetje staat. In het dagelijks leven is hij hulpverlener in de jeugdzorg.

De reactie van Edmund Mijnheer namens de TC: “Vorig seizoen hebben we al contact gehad, maar werd dat niet concreet. Gedurende de afgelopen maanden is dat contact gebleven en uiteindelijk kunnen we nu alsnog iets voor elkaar betekenen. Hilal is een ervaren speler. Zijn komst is mede door de blessures van diverse middenvelders zeer welkom.”

De reactie Hilal Ben Moussa: “Ik heb van meerdere mensen gehoord dat DVS een mooie vereniging is en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen aan de ambities van de club, want die deel ik. Ik heb veel zin om onderdeel van de groep te worden en er een mooie tweede seizoenshelft van te maken.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen