DVS’33 Ermelo verliest oefenduel in Zuid-Limburg

Foto: archieffoto van Theo Aalten

In de aanloop naar de hervatting van de competitie op zaterdag 21 januari 2023 hield DVS’33 Ermelo een mini-trainingskamp in Zuid-Limburg. Afgelopen zaterdag werd een oefenwedstrijd tegen zondag vierdeklasser sv Meerssen met 4-1 verloren.

Van Bram Burggraaff.

Gretig
Een gretig Meersen kwam in de 22e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Fons Flapper. Lars van Wetering en Benjamin Roemeon misten voor rust kansen om DVS langszij te brengen. Raloul Last scoorde uit de eerste aanval na de pauze 2-0 voor de thuisploeg.

Dichtbij
Twee minuten later zorgde Lars van Wetering voor de aansluitende 2-1 van DVS. In 55e minuut bracht Jeroen Kuys de marge weer op twee treffers door 3-1 te scoren. Benjamin Roemeon en Lars Huber waren nog dichtbij een nieuwe aansluiting, maar die bleef uit. In de voorlaatste minuut bepaalde Ricard Hannon de eindstand op 4-1 in het voordeel van sv Meerssen.

Nog twee weken
Het trainersduo Stevan de Geijter en Jaap de Vries heeft nog twee weken om de ploeg klaar te stomen voor de derby tegen Sparta Nijkerk. Daarvoor speelt de Ermelose ploeg op dinsdag 10 januari een oefenduel thuis tegen eersteklasser SDC Putten (aanvang 20.00 uur) en op zaterdag 14 september in Amsterdam tegen zaterdag vierdeklasser avv Swift.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen