Opnieuw winst voor Ermelose zaalvoetballers

Het zaalvoetbalteam van SV Putten, op één na bestaande uit spelers van EFC’58, heeft de thuiswedstrijd tegen RKSV Driel met 10-1 gewonnen. De promovendus begint steeds beter te draaien en staat inmiddels op de zesde plaats met 15 punten uit 10 duels.

Van Bram Burggraaff, met fotoreeks door Dimitri Steijlen.

Gemakkelijk?
RKSV Driel stond op de laatste plaats van de ranglijst, dus was het voor SV Putten, dat Jorick Priem als enige miste, op papier een gemakkelijk te winnen wedstrijd. Dat zag er in het begin echter niet naar uit, want halverwege de eerste helft was de stand nog 0-0. Vervolgens opende de thuisploeg de score, al snel gevolgd door de 1-1 gelijkmaker van de gasten. SV Putten begon op stoom te komen en stond bij rust met 4-1 voor.

Fraaie treffers
In de tweede helft liep de thuisploeg verder uit, mede dankzij enkele fraaie treffers. Zelfs keeper Mats Steijlen was met enkele pogingen dichtbij een treffer. Doelpunten SV Putten: Nick Zandstra, (4x). Xander van der Bor (3x). Jochem Dekker (1x), Nathan Brandwagt (1x), Michel Dijkstra (1x).