Regio: ren de Wolderwijdloop in Zeewolde mee voor het goede doel

Foto: Harry van ’t Veld

Op 15 oktober 2022 wordt in Zeewolde de Wolderwijdloop gehouden.

Dit berichten de organisatoren Loopgroep2000 en Running2000. 

Mooi parcours
In 2017 was het de laatste keer dat de Wolderwijdloop werd georganiseerd door Loopgroep2000 en Running2000. Met start en finish bij de Zorgboerderij MMM hebben de organisatoren een mooi parcours liggen die o.a. naar de Tulp gaat en door de nieuwe wijk de Bosberg. Tevens over het nieuwe fiets-voetpad over de dijk.

Voor wie?
De jeugd start om 10.00 uur met een 500 mtr en 1 km die gaan voor goud, zilver en bronzen medaille. Om 11.00 uur is er voor volwassenen, trimmers, recreanten en wedstrijdlopers een 5 en 10 km. Bij de wedstrijd 10 km doen veel regionale lopers mee en regionale favorieten als Yonas Jacob Tsigen uit Eritrea woonachtig in Harderwijk en Jan Willem Hagen uit Nunspeet. Bij de dames Hellen de Vries uit Zwolle en Jeanique de Graaf uit Bunschoten Spakenburg. Parkeren is mogelijk in de woonwijk dichtbij de zorgboerderij.

Inschrijven
Inschrijven via www.inschrijven.nl en alle informatie staat op de website www.loopgroep2000.nl Prijzen worden o.a. beschikbaar gesteld o.a. door de biologische winkel van de zorgboerderij 1-2-3 per leeftijdsklasse. Een euro per deelnemer gaat naar de zorgboerderij. Ook bewoners van de zorgboerderij zullen meelopen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen