Jorick Priem gaat volgend seizoen naar DVS’33 Ermelo

Foto: dvs33.nl

De Technische Commissie (TC) van DVS’33 Ermelo heeft de eerste versterking voor het seizoen 2023-2024 al vastgelegd in de persoon van de 21-jarige Jorick Priem, die een contract voor twee seizoenen heeft getekend bij de Ermelose Derde Divisionist. De technisch vaardige aanvaller komt over van dorpsgenoot EFC’58 waar hij in het afgelopen seizoen veel indruk maakte met zijn dribbels en doelpunten.

Van Bram Burggraaff.

Eén keer per week
Jorick Priem trainde in de voorbereiding op het huidige seizoen twee weken mee met de A-selectie van DVS’33 Ermelo en maakte in die periode een zeer goede indruk in onder andere een tweetal oefenwedstrijden. De Ermeloër begint komende zaterdag aan de competitie bij het naar de derde klasse gepromoveerde EFC’58 waar hij het seizoen ook afmaakt. Wel traint hij één keer per week mee bij DVS’33 Ermelo.

Reactie TC
Edmund Mijnheer reageert namens de TC: “Jorick heeft het erg goed gedaan tijdens zijn trainingsstage en daarom zijn wij al snel met elkaar in gesprek geraakt over een contract. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in een overeenkomst tot en met 2025 en gaat hij het huidige seizoen al één keer per week meetrainen bij ons. Wij zijn zeer verheugd dat het gelukt is om deze talentvolle speler uit Ermelo aan ons te binden en feliciteren hem van harte met zijn overeenkomst. En uiteraard wensen wij hem komend seizoen veel succes bij zijn huidige club EFC’58, Wij zijn hen zeer dankbaar dat Jorick dit seizoen al één keer per week mee kan trainen bij ons. Een mooi voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen twee Ermelose clubs.”

Reactie Jorick
Jorick Priem: “Ik heb voor DVS’33 Ermelo gekozen, omdat het sportief gezien een hele mooie stap is en het mij leuk lijkt om te voetballen op zo’n hoog niveau. Uiteraard wil ik dit seizoen nog succesvol afronden bij EFC’58, de club waar ik veel aan te danken heb. Daarna wacht er een hele mooie uitdaging aan de Sportlaan.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen