FC Horst bekert verder ondanks kleine nederlaag

FC Horst heeft zaterdag 17 september ondanks een 2-1 nederlaag in en tegen Hierden de volgende ronde bereikt in het districtsbekertoernooi. Ook Veensche Boys bekert verder door in Nijkerk de derde en laatste poulewedstrijd tegen NSC met 0-2 te winnen.

Van Bram Burggraaff, met fotoreeks door Wim Balke.

Goed
FC Horst begon goed aan het duel in Hierden, want na 8 minuten opende Paul van Prehn uit een vrije trap al de score voor de Ermelose ploeg: 0-1. De doelpuntenmaker miste vlak voor rust een goede kans om de voorsprong te vergroten.

Op de stip
Hierden zocht in de tweede helft volop de aanval. FC Horst-keeper Tim Crama wist eerst nog de gelijkmaker te voorkomen, maar was in de 55e minuut kansloos bij de 1-1 van Hierden. In de 70e minuut ging de bal op de stip, toen de Ermelose doelman bij het uitkomen niet de bal, maar een speler raakte. Dankzij de benutte penalty ging de winst met 2-1 naar Hierden.

Opening hoofdveld
De afgelopen weken is er keihard gewerkt bij FC Horst om het hoofdveld ‘om te bouwen’ tot een modern kunstgrasveld. Er is LED verlichting geplaatst en zijn er nieuwe dug-outs neergezet. Met behulp van vele vrijwilligers en betrokken bedrijven is een mooi staaltje van samenwerking neergezet en is het resultaat meer dan fantastisch.

Ondanks dat veld 2 nog niet geheel klaar is – ook daar wordt een nieuw kunstgrasveld neergelegd – wordt er alvast een feestje gevierd en is iedereen van harte welkom bij de officiële opening van veld 1 op zaterdag 24 september; aanvang 14.00 uur. Daarna speelt FC Horst de eerste competitiewedstrijd tegen IJVV.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen