Gaston Salasiwa komt DVS’33 Ermelo versterken

Foto: dvs33.nl

Gaston Salasiwa komt DVS’33 Ermelo versterken. De ervaren linksback met meer dan 300 wedstrijden in het betaalde voetbal op zijn naam, tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.

Dit bericht de Technische Commissie (TD).

Actief
De 33-jarige Salasiwa speelde in het verleden voor AZ, Telstar, Almere City, MVV en FC Den Bosch. En was ook tussentijds actief in Noorwegen en Indonesië.

Van grote waarde
Edmund Mijnheer van de TD: “Met de komst van Gaston Salasiwa is de selectie voor komend seizoen in principe rond. Ik heb al langere tijd contact met hem en heb erg mijn best gedaan om hem speler van DVS te laten worden. Gaston woont sinds deze week in Ermelo en we hebben er veel vertrouwen in dat hij van grote waarde gaat zijn voor de A-selectie met zijn ervaring en kwaliteiten.”

Enthousiast
Gaston Salasiwa: “Ik heb voor DVS gekozen omdat Edmund Mijnheer mij enthousiast heeft gemaakt met de ambitieuze plannen van de club. Dat sprak mij zeer aan. In het veld moet ik het hebben van mijn technische vermogen en traptechniek. Daarnaast ben ik een speler die altijd 100% geeft en kan ik op meerdere posities uit de voeten. Ik kijk uit naar komend seizoen!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen