Interessant bekerprogramma voor EFC’58 Ermelo

De selectie van EFC’58 bereidde zich begin dit jaar in Portugal voor op het succesvolle tweede deel van de competitie.
De selectie van EFC’58 bereidde zich begin dit jaar in Portugal voor op het succesvolle tweede deel van de competitie.
Foto: archief Dimitri Steijlen

EFC’58 speelt de eerste poulewedstrijd in het KNVB-districtsbekertoernooi op zaterdag 3 september 2022 tegen het naar de vierde klasse gedegradeerde Stroe. Het duel op sportpark ‘De Zanderij’ begint om 14.30 uur.

Van Bram Burggraaff.

Tweede bekerwedstrijd
De tweede bekerwedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 10 september in Garderen tegen Veluwse Boys, een tegenstander waar de Ermelose ploeg ook vorig seizoen in de vierde klasse tegen uitkwam.

Competitie
EFC’58, dat het afgelopen seizoen glorieus kampioen werd en promoveerde naar de derde klasse, speelt op zaterdag 17 september de laatste poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi tegen VIOS Vaassen, dat eveneens uitkomt in de derde klasse. De competitie begint op zaterdag 24 september 2022.

Veluwade Voetbaltoernooi
In de voorbereiding op het nieuwe seizoen neemt EFC’58 deel aan het Veluwade Voetbaltoernooi in Hierden. Op woensdag 17 augustus is daar plaatsgenoot FC Horst, dat uitkomt in de tweede klasse, de tegenstander. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

Op zaterdag 20 augustus speelt EFC’58 tegen gastvereniging Hierden, aanvang 16.30 uur. Vorig seizoen zaten er nog drie klassen tussen beide clubs, maar door de degradatie van Hierden en de promotie van EFC is het verschil dit seizoen nog maar één klasse.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen