DVS’33 Ermelo begint oefenreeks tegen Koninklijke HFC

DVS’33 Ermelo begint de voorbereiding op het seizoen 2022 – 2023 op zaterdag 23 juli met een oefenwedstrijd thuis tegen de Koninklijk HFC. De roemruchte club uit Haarlem eindigde vorig jaar op een fraaie derde plaats in de Tweede Divisie. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Van Bram Burggraaff, met fotoreeks door Theo Aalten.

Teambuilding
De startactiviteit en eerste training van de A-selectie van DVS’33 Ermelo was zaterdag 16 juli met een ‘extreme bootcamp’. Deze teambuilding begon om 12.30 uur bij het DVS-terrein. Vervolgens werden er op de Groevenbeekse heide diverse oefeningen gedaan, zoals een pittige workout, groepsopdrachten en een hindernisbaan.

Naar Bosbad Putten
Daarna ging het gezelschap naar Bosbad Putten waar een wateronderdeel werd afgewerkt. Op de terugweg werden kettlebelts van 10 en 24 kg, vier balken, verzwaarde ballen en twee waterjerrycans met 20 liter water meegedragen richting het DVS-terrein, waar de teambuilding om 17.00 uur werd afgesloten.

‘Drilmeester’
Martijn Bouwman van 3B-Security & Recherche, het bedrijf dat bij de thuiswedstrijden van DVS ook voor de beveiliging zorgt, was de ‘drilmeester’ van de A-selectie. Het motto was: Alleen ga je harder, maar samen kom je verder. Samen winnen!

Het doel was: Eenheid vormen door fysiek en mentaal te koppelen en te laten samenwerken onder hoge druk, was volgens Martijn Bouwman zeker gehaald, want de groep had keihard gewerkt en zich voor 200% gegeven. Hij was dan ook trots op de deelnemers.

Samenzijn
Na afloop was er een samenzijn in de businessruimte van DVS’33 Ermelo, waar de nieuwe spelers werden voorgesteld. Tevens werden de nieuwe uit- en thuisshirts van de A-selectie gepresenteerd evenals de nieuwe spelersbus.

Marion Reizen
Dit seizoen zal een touringcar van Marion Reizen zorgen voor het vervoer naar de uitwedstrijden van DVS’33 Ermelo. Voorzitter Aart Goossensen, Menno Bakker (Marion Reizen) en Ton Roskam van de businessclub tekenden de overeenkomsten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen