Veluwe Truckers Voetbal Toernooi levert €2750 op voor Stichting Veluwse Wens Ambulance

Foto: Erik de Weerd

Het Veluwe Truckers Toernooi, zaterdag 18 juni FC Horst aan de Buitenbrinkweg in Ermelo, heeft maar liefst €2750 opgeleverd voor Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Tropische temperaturen
Het was de 4e editie van het Veluwe Truckers Toernooi, waar 12 teams aan deelnamen. Ondanks de tropische temperaturen werd er onverminderd om elke bal gestreden. Want welk team ging niet voor de prijzen! Dat gebeurde in een uiterst fanatieke én sportieve sfeer. Uiteindelijk ging de toernooiwinst naar het team H&S uit Barneveld. Thomassen eindigde op de 2e plaats, de 3e plaats was voor Bos Dynamics en Klaassen werd 4e.

‘Ontzettend trots’
Jan Pul van de organisatie spreekt van een erg goed verlopen toernooi waarbij de sfeer geweldig was. Eén van de belangrijkste onderdelen van het toernooi noemt hij de grote verloting waarbij diverse transport- en andere bedrijven belangeloos een prijs schenken. Een opbrengst die elke editie wordt geschonken aan een goed doel. Jan: “We zijn zo ontzettend trots op onze chauffeurs die het mogelijk maakten dat we via de verloting en de hamburgerverkoop een bedrag van €2750 hebben kunnen schenken aan Stichting Veluwse Wens Ambulance. Met dit geweldige bedrag kan de stichting zeker 6 wensen uit laten komen!”

  • Klik HIER voor alle foto’s die zijn gemaakt door Erik de Weerd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen