Truckers voetballen bij FC Horst Ermelo voor Stichting Veluwse Wens Ambulance

Foto: archief Het Veluwe Truckers Toernooi

Zaterdag 18 juni vindt voor de vierde keer vanaf 9.30 uur, Het Veluwe Truckers Toernooi plaats op de voetbalvelden van FC Horst aan de Buitenbrinkweg. 

De opbrengst van het toernooi is deze editie bestemd voor de Stichting Veluwse Wens Ambulance.

Toernooi voor transportbedrijven
Het Veluwe Truckers Toernooi is een toernooi voor transportbedrijven van de Veluwe, dat wordt georganiseerd door 5 vrijwilligers van Transportbedrijf Van de Brug en St vd Brink.

Goed doel
Elke editie zoekt de organisatie een goed doel op de Veluwe. Het goede doel wordt gesponsord door de opbrengst van de verloting en de verkoop van hamburgers. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor de Stichting Veluwse Wens Ambulance. Dit is een vrijwilligersorganisatie met als doel om de belangrijkste wensen van mensen die niet lang meer te leven hebben, te vervullen.

Bezichtiging
Stichting Veluwse Wens Ambulance zal in de middagpauze toelichten wat voor organisatie ze zijn, en welke soort wensen ze in vervulling brengen. Dit gebeurt met een informatie kraampje en een Wens Ambulance de gehele dag aanwezig zijn. Kinderen mogen zich bovendien melden bij de kraam voor een bezichtiging in de wensambulance.

Zwembad
Ook dit jaar wil de organisatie van Het Veluwe Truckers Toernooi het publiek een onvergetelijke dag te bezorgen. Op deze dag is er onder meer een luchtkussen en bij een temperatuur boven de 25 graden een zwembad. Ook zullen de kinderen door de organisatie nog verrast worden met wat lekkers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen