Nassim El Ablak verlengt alsnog zijn contract bij DVS’33 Ermelo

Nassim El Albka.
Nassim El Albka.
Foto: dvs33.nl

Nassim El Ablak heeft in februari van dit jaar de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo laten weten dat hij na dit seizoen op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. In de afgelopen periode heeft hij de TC echter gevraagd of hij volgend seizoen toch speler van DVS kan blijven.

Van Bram Burggraaff.

Eén seizoen
De Technische Commissie van de Ermelose Derde Divionist is na overleg hiermee akkoord gegaan. El Ablak tekent een overeenkomst voor één seizoen. De 22-jarige inwoner van Harderwijk sloot dit seizoen in de voorbereiding aan om weer fit te worden na zijn vertrek bij Fortuna Sittard.

Dat resulteerde in een contract en in de afgelopen maanden heeft hij op meerdere posities zijn waarde voor het eerste elftal van DVS’33 Ermelo bewezen. Eerder doorliep hij de jeugdopleiding van Zwart-Wit’63, PEC Zwolle en Heerenveen.

Nassim El Ablak: “In de laatste maanden ben ik fit geworden en van toegevoegde waarde voor het elftal. Dit heeft even geduurd en dus heb ik in februari wellicht te vroeg aangeven te vertrekken. Ik heb bij DVS mijn plezier teruggevonden en voel me er erg thuis. Ik ben dan ook blij de kans te krijgen om ook volgend seizoen hier te spelen.’’

Edmund Mijnheer van de TC: “Nassim is een speler uit de regio met hele goede voetbaltechnische kwaliteiten. Zijn multifunctionaliteit is in een selectie van grote toegevoegde waarde. Het geeft een trainer keuzes en daarom hebben we na overleg besloten om Nassim ook voor volgend seizoen een contract aan te bieden. Wij feliciteren hem met de overeenkomst en wensen hem de komende weken en volgend seizoen veel succes.’’

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen