Badmintonners slaan €365 bij elkaar voor Roparun Team 93 Polskamp/Pauwenrunners

Foto: eigen foto

Op maandagavond 9 mei vond ik sporthal de Boogen, een Roparun badmintontoernooi plaats, georganiseerd door Myrthe en Erik Stokkentre. De Roparun is een estafetteloop van 550 kilometer, waarbij geld in wordt gezameld voor het goede doel, voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is dan ook: 

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

Dit bericht Erik Stokkentre.

Tweede keer
Myrthe gaat dit keer voor de 2e keer mee, samen met Ingrid(moeder) die voor de vijfde keer meegaat. Ze doen dit in het Roparun team 93 Polskamp/Pauwenrunners.

Fanatieke strijd
Maar liefst 33 enthousiaste deelnemers hadden zich ingeschreven voor het toernooi en stonden te trappelen om aan de slag te gaan. Na 8 rondes fanatieke strijd, mooie wedstrijden en veel inspanning werd de avond afgesloten met een verloting, van de door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen en de bekendmaking van de winnaars. De aanmoedigingsprijs ging naar Mies, de beste heer en dame van de competitie waren Stefan en Esther en de beste heer en dame van de recreanten waren Niels en Barbara.

Mooie opbrengst
Mede dankzij onze sponsoren, ZZP en MEER, The Sports en Leisure Company (SD Sports), Sportcentrum Iedema, ESBE Sportprijzen en Jumbo Drielanden, maar vooral door de gulle bijdrage van de deelnemers is de mooie opbrengst gerealiseerd van € 365. Kortom het was een zeer geslaagd toernooi, met veel plezier en gezelligheid, maar bovenal een mooie actie voor de Roparun.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen