Fietscrosser Jasmine de Roo strijdt tegen Duitse, Belgische en Nederlandse meisjes

Jasmine de Roo (links).
Foto: Richard de Roo

Fietscrosser van Fietscrossclub Putten Jasmine de Roo uit Ermelo was afgelopen weekend in Duitsland (Ahnatal) voor de 3 Nations BMX cup. Hier mocht ze zowel op zaterdag als op zondag strijden tegen Duitse, Belgische en Nederlandse meisjes in de jaarleeftijden van 13 en 14 jaar (Jasmine wordt dit jaar 13).

Jasmine de Roo

Finaleplaats
Op zaterdag heeft Jasmine de finale gehaald door in de manches als 4e, 1e en 3e te eindigen en in de halve finale de 4e plaats te bemachtigen. De zaterdag sloot ze af met een mooie 7e plaats.

Uitgeschakeld
Op zondag heeft Jasmine de manches afgesloten met een 2e, 2e en 5e plaats. In de halve finale behaalde ze de 6e plaats en was ze helaas uitgeschakeld voor de finale.

Overijssels Kampioenschap
Afgelopen zaterdag zijn er ook fietscrossers afgereisd naar Raalte voor de 3e Nationale wedstrijd van dit jaar: het Overijssels Kampioenschap. Vanuit Fietscrossclub Putten hebben 2 rijders uit Ermelo deelgenomen.

Justin Grift
Justin Grift heeft bij de Jongens 8 jaar de halve finale gehaald door in de manches als 4e, 5e en 3e te eindigen. In de halve finale is Justin gestrand op een mooie 5e plaats.

Simon Vos
Simon Vos heeft eveneens de halve finale gehaald. Hij deed dat door in de manches bij de Jongens 10 jaar 2e, 3e en 1e te worden. Simon eindigde, net zoals Justin, op de 5e plaats in de halve finale.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen