Verkoop van 2000 oliebollen en 500 appelflappen spekt jeugdfonds EFC’58 Ermelo

Foto: Grietje-Akke de Haas

Het was een komen en gaan van mensen vanmorgen, oudejaarsdag 31 december, bij voetbalvereniging EFC’58. De traditionele verkoop van oliebollen- en oudhollandse appelflappen liep als een trein. Alle bestellingen waren goed voor 2000 oliebollen en 500 appelflappen. De opbrengst is bestemd voor het jeugdfonds van EFC.

Een hele exercitie
Voor de vrijwilligers van EFC die de bestellingen overhandigden was het overigens nog een hele exercitie. Waar ze doorgaans alle bestellingen keurig per klant gereedmaken voor de kantine losgaat, moesten ze het tijdens de openingstijden ter plekke doen. “De oliebollen werden 3 kwartier te laat gebracht vanwege topdrukte bij ‘onze’ bakker”, vertelde Ed Bok. Evenzogoed verliep het ophalen van de oudejaarslekkernij zonder al te grote problemen.

Donatie aan Gezinshuis Pippi
Desgewenst levert Ed grote bestellingen aan huis af, ook vandaag. Een bijzondere levering was die van 110 oliebollen en 40 appelflappen voor Gezinshuis Pippi in Ermelo dat wordt gerund door Arjan en Annemieke Wildeman. Ed: “Ze bestellen elk jaar oliebollen en appelflappen bij EFC. Vanwege de ook voor het gezinshuis, toch wel lastige tijd door corona hebben we dit jaar als EFC besloten de oliebollen en appelflappen te doneren.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen