FC Horst verlengt contract met John Martens; John Dooijewaard nieuwe assistent-trainer

John Dooijewaard en John Martens.
Foto: via FC Horst

Het bestuur en de Technische Commissie van FC Horst melden dat het contract met hoofdtrainer John Martens met één jaar is verlengd tot het einde van het seizoen 2022-2023. Daarmee gaat John zijn derde seizoen in als hoofdtrainer van FC Horst. John Dooijewaard wordt vanaf komend seizoen assistent trainer.

Van Bram Burggraaff.

Doorgebouwd
John Martens en zijn staf hebben, ondanks de lastige omstandigheden, doorgebouwd aan de kwaliteit van de spelersgroep en de ontwikkeling van de speelwijze. Mede dankzij dat goede werk heeft FC Horst de weg naar de bovenkant van de tweede klasse weer gevonden.

Naar zijn zin
Daarmee houden de ambities van club en trainer niet op. Er wordt gebouwd aan de spelersgroep en de omstandigheden om meer te bewerkstelligen. Daarnaast heeft John het goed naar zijn zin bij FC Horst. Alle reden om nog een jaar met elkaar door te gaan.

Johan van den Hazel
De huidige assistent Johan van den Hazel gaat aan het einde van het seizoen stoppen als trainer. Clubman Johan zal zijn plaats in de Technische Commissie weer gaan innemen. Vanuit het verleden weet de Technische Commissie van FC Horst al dat hij daar van grote waarde zal zijn.

John Dooijewaard
De nieuwe assistent-trainer John Dooijewaard heeft zijn ‘roots’ liggen bij FC Horst en speelde een aantal jaren in het eerste elftal. Daarna was hij lange tijd als speler en trainer actief bij verschillende clubs, waaronder de laatste seizoenen op Derde Divisie- (DVS’33 Ermelo) en Hoofdklasse- niveau (Berkum). Met zijn ervaring gaat hij zeker bijdragen aan de ambitie van ‘zijn oude liefde’.

Nieuwjaarsloop
De Nieuwjaarsloop van FC Horst, die gehouden zou worden op zaterdag 8 januari 2022 is afgelast. Wegens de huidige coronamaatregelen en omstandigheden acht het bestuur van de vereniging het niet verantwoord om dit evenement door te laten gaan.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen