Carl Aventurin vertrekt volgend seizoen bij EFC’58 Ermelo

Carl Aventurin.
Foto: Dimitri Steijlen

Na een aantal intensieve en inhoudelijke gesprekken in de afgelopen weken hebben hoofdtrainer Carl Aventurin en de Technisch Commissie van EFC’58 in goed overleg besloten om aan het einde van het seizoen 2021-2022 de samenwerking te beëindigen.

Van Bram Burggraaff.

Mooie wedstrijden beleefd
Met Carl als hoofdtrainer heeft men bij EFC’58 veel mooie wedstrijden beleefd. Met goed spel is de Ermelose vierdeklasser in het seizoen 2019-2020 zeer dichtbij promotie geweest. Vervolgens stond het vlaggenschip van EFC’58 het seizoen daaropvolgend bovenaan, toen de competitie helaas werd gestopt.

Niet onverdienstelijk
Ook dit seizoen, ondanks alle ongemakken door COVID-19, speelt het eerste elftal niet onverdienstelijk en staat op dit moment nog op de eerste plaats van de ranglijst. Carl laat een talentvolle groep met spelers achter die een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt, waarbij hij ook zelf opgeleide jeugdspelers heeft laten debuteren in het eerste elftal.

Promoveren
Voor het resterende seizoen zal alles worden ingezet om EFC’58 te laten promoveren naar de derde klasse. De Technische Commissie bedankt Carl voor de prettige samenwerking en wensen hem heel veel sportieve successen toe voor nu en in de toekomst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen