Twaalf jeugdspelers van DVS’33 Ermelo mogen stage lopen bij BVO’s

DVS gunt het iedere speler om stage te doen bij een BVO.
DVS gunt het iedere speler om stage te doen bij een BVO.
Foto: DVS'33 Ermelo

Maar liefst 12 voetballers uit de Onderbouw van DVS’33 Ermelo hebben een uitnodiging gehad van Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) om er stage te lopen. Het gaat om Vitesse, FC Utrecht, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en/of de KNVB. DVS’33 wil geen namen van de voetballers prijsgeven.

Van Bram Burggraaff.

Opvallend
Volgens de Ermelose derde divisionist is het opvallend hoeveel spelers er hiervoor uitgenodigd worden, in vergelijking tot andere clubs in de regio. Wat volgens DVS’33 aangeeft dat de manier van werken goed is.

Bijzonder niveau
Technisch Coördinator bij DVS’33, Marco Hop, zegt hier onder meer over: “De werkwijze als trainingsmethodiek, organisatie, coaching, kansen voor iedere pupil, zijn in de JO8 t/m JO12 (Onderbouw) bij DVS’33 van bijzonder niveau te noemen. De afgelopen drie jaar is daar heel hard aan gewerkt. Iedere pupil van DVS, of het nu JO11-1 of JO11-4 is krijgt goede training en begeleiding. Wanneer je op trainingsavonden eens bij zo’n sectietraining kijkt, zie je een start van de training met de complete leeftijdsgroep. Er wordt gezamenlijk gestart met miniballetjes, springtouw en coördinatie-oefeningen.”

Meetrainen?
“Iedere jongen of meisjes is welkom om een aantal keren mee te trainen bij DVS’33 Ermelo’’, aldus Marco Hop. Voor meer informatie: via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen