Door de huidige coronamaatregelen kan ook de A-selectie van FC Horst niet trainen in de avonduren, omdat de spelers overdag werken. Toch had men graag komende zaterdag de competitiewedstrijd tegen OVC’85 ingehaald.

Van Bram Burggraaff.

Niet meewerken
De Oosterbeekse vereniging wilde hier echter niet aan meewerken, omdat ze deze week niet konden trainen. Afgelopen zaterdag werd dit duel afgelast, omdat het kunstgrasveld in Oosterbeek niet sneeuwvrij gemaakt kon worden.

Goede zaken bij inhaalduel
FC Horst heeft goede zaken gedaan door het inhaalduel tegen Lelystad’67 met 1-4 te winnen. De Ermelose tweedeklasser is daardoor op de ranglijst gestegen naar de zesde plaats met 14 punten uit 8 duels.

FC Horst kwam tegen het laaggeplaatste Lelystad’67 met 1-0 achter. Dankzij een schitterend afstandsschot vanaf zo’n 30 meter scoorde Floris Groenewold nog voor rust de 1-1 gelijkmaker voor de Ermelose ploeg.

In de tweede helft kwamen de gasten op een 1-2 voorsprong door een doelpunt van Christian Schoonhoven. Dankzij twee treffers van Paul van Prehn kon FC Horst met een ruime 1-4 overwinning huiswaarts keren. FC Horst speelt komende zaterdag een oefenduel uit tegen eersteklasser DOS Kampen.