FC Horst Ermelo wint in spectaculaire wedstrijd van VRC

Lars van Wetering scoort een hattrick voor FC Horst.
Foto: Wim Balke

FC Horst heeft zaterdag 20 november uitstekende zaken gedaan door in een spectaculaire wedstrijd thuis met 4-3 te winnen van het hooggeplaatste VRC. De Ermelose tweedeklasser staat nu op de achtste plaats van de ranglijst met 11 punten uit zeven duels.

Van Bram Burggraaff.

De betere ploeg
FC Horst was de betere ploeg en kwam halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een schitterend afstandsschot van Mark v.d. Bosch. Enkele minuten later stond de doelpuntenmaker aan de basis van de 2-0 die werd gescoord door Lars van Wetering. De spits had vlak voor rust pech, toen hij de paal raakte.

Weer in evenwicht
VRC begon goed aan de tweede helft en slaagde erin om binnen 20 minuten tweemaal te scoren, zodat de stand met 2-2 in evenwicht was. Een kwartier voor tijd kwam FC Horst weer op voorsprong; Lars van Wetering kopte uit een voorzet van Paul van Prehn de 3-2 binnen.

Op de stip
De ploeg uit Veenendaal toonde veerkracht en kwam al na enkele minuten weer langszij: 3-3. In de 85e minuut werd Paul van Prehn in de diepte weggestuurd door Peter v.d. Horst. Een VRC-verdediger trok aan de noodrem en de bal ging op de stip. Lars van Wetering benutte de penalty en hielp met zijn derde treffer FC Horst aan een 4-3 overwinning.

Dinsdag
Komende dinsdag speelt FC Horst de inhaalwedstrijd tegen Lelystad’67. De polderbewoners verloren vandaag met 4-0 bij Lunteren en staan op de voorlaatste plaats met slechts 2 punten uit 7 duels.

Zaterdag
Zaterdag gaat de Ermelose ploeg op bezoek bij OVC’85. De ploeg uit Oosterbeek staat na de 4-2 nederlaag bij Valleivogels op de 11e plaats van de ranglijst met 7 punten uit 8 duels.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden