Trampolinespringster Chemene Hazelof van Sparta Ermelo klaar voor het jeugd WK

Chemene Hazelof in actie.
Foto: via Sparta Ermelo

De 12 jarige trampolinespringster van Sparta Ermelo Chemene Hazelof uit Harderwijk, is klaar voor het jeugd WK. Op 25 november zal zij haar debuut maken als jongste springer die uit zal komen voor Nederland.

Dit bericht Sparta Ermelo.

Hard gewerkt
Op 21 november zal Chemene met TeamNL afreizen naar Azerbeidzjan waar in Baku het WK zal plaatsvinden. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van teamgenoten leren kennen en veel extra trainen. De afgelopen weken heeft ze dan ook hard werkt om volgende week haar nieuwe oefening te kunnen springen in een hele grote Arena in het sportcomplex MGA – National Gymnastics Arena.

Spannend
En dat het spannend is spreekt voor zich! Zoiets groots heeft zij nog nooit meegemaakt en ook het afreizen naar een ver land zonder ouders is ook niet niks. Het WK wordt namelijk zonder publiek georganiseerd vanwege Corona. De hele ploeg zal dan ook gedurende de gehele reis in een bubbel leven en dat is natuurlijk op zich ook al een hele belevenis.

Sponsoren?
Desalniettemin zal dit voor Chemene een geweldig mooi avontuur worden waar ze met trots op kan terug kijken. Omdat het gehele WK door de springer zelf betaald moet worden en er vanuit de bond niets wordt vergoed, heeft Chemene een Talentboek pagina aangemaakt. Mochten er nog lezers zijn die een lokaal talent willen sponsoren dan kan dit op:

https://sport.talentboek.nl/talenten-teams/gymnastiek-trampolinespringen/het-jeugd-wk-in-azerbeijan-komt-steeds-dichterbi.html

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden