DVS’33 Ermelo blijft tegen DOVO steken op doelpuntloos gelijkspel

DVS’33 Ermelo heeft zaterdag 16 oktober geen goed vervolg kunnen geven aan het fraaie 5-0 zege in de derby tegen VVOG. De Ermelose derde divisionist kwam tegen hekkensluiter DOVO niet verder dan een 0-0 gelijkspel. DVS bezet nu de zesde plaats op de ranglijst met 14 punten uit 9 duels.

Door Bram Burggraaff, met foto’s door Theo Aalten.

Katachtig
De kansen waren schaars in de eerste helft. In de 19e minuut kon DOVO-aanvaller Lars Rebergen vrij inkoppen, maar DVS-keeper Daan Huiskamp voorkwam met een katachtige reactie op de doellijn een treffer. Na ruim een half uur schoot Coen Vloedgraven uit een afgeslagen corner hoog over het Veenendaalse doel.

Rakelings naast
Enkele minuten later verscheen Lulinho Martins vrij voor doelman Daan Huiskamp, die opnieuw knap redde. In de 41e minuut schoot aan de andere kant Turan Yavuz uit de draai rakelings naast.

Geen treffer
In de tweede helft waren de beste kansen voor DVS’33 Ermelo. Een schot van Nicky van Hilten (49e minuut) werd door DOVO-keeper Jeroen Vrolijk uit de kruising getikt, een inzet van Adriaan Kruisheer (56e minuut) ging net naast en schoten van Coen Vloedgraven (66e minuut) en Adriaan Kruisheer (73e minuut) leverden ook geen treffer op. Aan de andere kant stopte Daan Huiskamp in de 78e minuut een gevaarlijke vrije trap van oud-DVS’ er Oktay Öztürk. Daar bleef het bij.

• DVS’33 Ermelo speelt op donderdag 21 oktober een oefenwedstrijd uit tegen Tweede Divisionist Spakenburg; aanvang 20.00 uur.
  • Zaterdag 23 oktober is de Ermelose ploeg vrij.
  • Op dinsdag 26 oktober speelt DVS in de eerste ronde van het KNVB-bekertoernooi een thuiswedstrijd tegen eerste divisionist Eindhoven; aanvang 20.00 uur.
  • Zaterdag 30 oktober staat in Ermelo de topper tegen Sparta Nijkerk op het programma. De Nijkerkers verloren verrassend met 1-2 van middenmoter Hoek, maar blijven met 20 punten uit 9 duels wel koploper in de Derde Divisie zaterdag.