Vijf basisscholen in Ermelo krijgen bewegingsonderwijs van Interactie

Marjo de Groot en Henk Norder.
Foto: Interactie Sportbedrijf Ermelo

Dit schooljaar ondertekenden Stichting Voor Protestants Christelijk Onderwijs (VPCO) met Interactie Sportbedrijf Ermelo een groot contract. De leerlingen van Prins Bernhard, De Klokbeker, Margriet, Irene en Beatrix krijgen de aankomende 3 jaar bewegingsonderwijs van de vakleerkrachten van Interactie.

Dit bericht Interactie Sportbedrijf Ermelo.

Twee lesuren
Basisscholen moeten voor groep 3 t/m 8 twee lesuren bewegingsonderwijs per week aanbieden volgens wettelijke richtlijnen voor bewegingsonderwijs. Met dit contract dragen Interactie en VPCO bij aan deze landelijke norm.

Uitdagend, leerzaam en eigentijds
Marjo de Groot, Manager sport Interactie Sportbedrijf Ermelo vertelt: “De enthousiaste vakleerkrachten van Interactie staan garant voor uitdagende, leerzame en eigentijdse lessen, waarin leerlingen vaardiger worden in bewegen. Of het nu gaat om ringzwaaien, buitengymles of een groepsspel, de vakleerkrachten zorgen dat ieder kind plezier beleeft aan de gymles.

Onbetaalbaar
Henk Norder van VPCO zegt dat juist door de samenwerking met Interactie ze niet alleen vakleerkrachten in huis halen. “De toegevoegde waarde zit ook juist bij het meedenken van de invulling van goede beweegtijd en bewegen in pauzes. Interactie levert een actieve bijdragen aan het beleid voor de VPCO rond dit thema en dat is voor ons als VPCO onbetaalbaar.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden