Stanley Mesrits verwelkomt A-selectie van DVS’33 Ermelo in sporthal Triade

De selectie van DVS’33 Ermelo probeert de zeer professionele apparatuur van sportschool Trias uit.
Foto: archief Jan de Roo

De 105e aflevering van Ermelose Sportartikelen uit de oude doos is een verslag van donderdag 8 januari 1998 betreffende een bezoek van de A-selectie van DVS’33 Ermelo aan sporthal Triade.

Door Bram Burggraaff.

Te gast
De selectie van DVS’33 Ermelo was afgelopen zaterdag te gast in sportcomplex Triade in Ermelo-oost. Initiatiefnemer Stanley Mesrits verwelkomde rond het middaguur de selectiespelers, trainers, begeleiders en bestuursleden van DVS. Deze middag werd mede mogelijk gemaakt door de Restriade en sportschool Trias, beiden gehuisvest in sporthal Triade.

Een beeld cadeau
Stanley Mesrits heeft binnen het sportcomplex een praktijk voor fysiotherapie en authentieke haptonomie. In deze praktijk worden als dat nodig is ook spelers van DVS’33 behandeld. Er bestaat een nauwe samenwerking tussen Stanley Mesrits en de medische begeleiding van de Ermelose eersteklasser, bestaande uit Enno Bouw, Peter Sturkenboom en Wilgert van Kalsbeek. Zij verwijzen indien noodzakelijk spelers door naar arts of fysiotherapie. Namens de selectie van DVS kreeg Stanley Mesrits een beeld aangeboden.

DVS-voorzitter Joop Bakker
Het woord werd gevoerd door DVS-voorzitter Joop Bakker die de hoop uitsprak dat de positieve resultaten van de hoofdmacht ook in het nieuwe jaar gecontinueerd zullen worden. Bakker sprak zijn vertrouwen uit in de selectie die hij in staat acht om, ondanks de toenemende druk en het zware programma in het vervolg van het seizoen het kampioenschap en de daarbij behorende promotie naar de Hoofdklasse te kunnen bewerkstellingen.

Rijsttafel
Daarna leidde Stanley Mesrits de aanwezigen rond in zijn praktijk en legde het één en ander uit over de verschillende facetten van zijn werk, waarvan de psychisch sociale hulpverlening een steeds groter onderdeel wordt. Vervolgens kregen de gasten een fantastische Indische rijsttafel aangeboden, die verzorgd werd door Karin en Frank van Driel van de Restriade in samenwerking met de moeder van Stanley Mesrits.

Sportschool Trias
Tenslotte was er een bezoek aan sportschool Trias, waarbij de genodigden de zeer professionele apparatuur mochten uitproberen. David van As van Trias Leisure Club gaf uitleg over de gang van zaken en ontzenuwde het misverstand dat de sportschool alleen voor leden toegankelijk is. Ook degenen die af en toe willen sporten, kunnen voor 130 gulden tien keer gebruik maken van alle faciliteiten, inclusief de sauna. Aan de reacties na afloop bleek duidelijk dat het DVS-gezelschap het geboden programma zeer op prijs had gesteld.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden