FC Horst Ermelo begint competitie in Lunteren

FC Horst heeft zaterdag 18 september in de derde en laatste poulewedstrijd in het districtsbekertoernooi met 3-0 verloren van zondag tweedeklasser DCS uit Zevenaar. De Ermelose tweedeklasser heeft zich niet geplaatst voor de volgende ronde.

Van Bram Burggraaff.

Overwinning DCS geen moment in gevaar
FC Horst verloor de wedstrijd tegen DCS eigenlijk al in het eerste half uur, waarin de ploeg uit Zevenaar driemaal scoorde. Door doelpunten in de 9e, de 11e en de 27e minuut keken de zwak spelende gasten al snel tegen 3-0 achterstand aan.

In de tweede helft pakte FC Horst het verdedigend goed op en werden er nauwelijks nog kansen weggegeven. Aanvallend werd er echter weinig gecreëerd, zodat de overwinning van DCS geen moment in gevaar kwam. Bennekom en Columbia gaan verder in het bekertoernooi.

Zaterdag gaat voor FC Horst de competitie van start in en tegen Lunteren. De Ermelose tweedeklasser won oefenwedstrijden tegen Hattem, Stroe, FC Zutphen en afgelopen week tegen Terschuurse Boys (4-2). Tegen Zwart-Wit’63 werd gelijk gespeeld en van Jong DVS’33 en CJVV werd verloren.

Helikoptervluchten
Op vrijdag 24 september zijn er aan het einde van de middag helikoptervluchten gepland vanaf sportpark ‘De Adelaar’, het terrein van FC Horst aan de Buitenbrinkweg. Gisteren zijn de vier winnaars bekend gemaakt die een helikoptervlucht mogen maken boven Ermelo/Harderwijk. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door 123helikoptervluchten.nl/