Oud-speler DVS’33 Ermelo Detlef le Grand verlengt contract bij Ajax Zaterdag

Detlef le Grand vroeger als DVS-speler en tegenwoordig als trainer bij Ajax Zaterdag.
Foto: Eigen foto's

In het verlengde van de rubriek ‘Ermelose sportartikelen uit de oude doos’ is het altijd leuk om te vernemen hoe het oud-spelers van DVS’33 Ermelo vergaat.

7 seizoenen
Detlef Le Grand bijvoorbeeld die in de jaren 90 van de vorige eeuw 7 seizoenen lang furore maakt bij de Ermelose voetbalclub. Klik HIER en HIER voor de 2 verhalen uit de rubriek ‘Ermelose sportartikelen uit de oude doos’, waarbij Detlef Legrand onder meer vernietigend uithaalde. Bovendien was Detlef le Grand assistent-trainer van Hennie in ’t Hof gedurende het seizoen 2013-2014, waarin hij tevens zijn UEFA A diploma behaalde.

Contract verlengd
Het gaat goed met hem op sportief gebied, vertelt Detlef le Grand. Onlangs heeft hij zijn contract als trainer verlengd bij Ajax Zaterdag 1, de amateurtak van profclub AFC Ajax uit Amsterdam. Sinds het huidige seizoen is hij trainer van Ajax Zaterdag 1, na eerst 5 seizoenen trainer te zijn geweest van Ajax Zaterdag 2.

Wederopstanding
Volgens het Sportmagazine Flevoland Online ging Detlef le Grand na een wisselvallige competitiestart met zijn team steeds beter draaien. De Amsterdammers behaalden in de eerste vijf wedstrijden 6 punten. In het artikel vertelt Detlef le Grand: “Daardoor was er wederzijdse tevredenheid bij de gesprekken. In het competitieduel met HSV Hoek lieten we absoluut een wederopstanding zien. We speelden een ijzersterke wedstrijd, waarin vrijwel alles samenviel.”

Goede prestaties neerzetten
Ook vertelt Detlef le Grand dat hij met de nodige versterkingen goede prestaties hoopt neer te zetten. “We willen graag het linker rijtje in de Derde Divisie bereiken. Het ultieme doel is het behalen van een periodetitel, maar met de kwaliteiten is de bovenste helft van de competitie het meest haalbaar. De versterkingen moeten de nodige ervaring en kwaliteit brengen om onze doelstellingen waar te maken.”

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden