Beslis als sport- en beweegaanbieders van Ermelo ook mee over vitaliteit van de inwoners

Foto: interactie-ermelo.nl

Op maandagavond 22 maart van 19:30 tot 21:30 organiseren gemeente Ermelo en Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. de digitale inspiratieavond Sportakkoord en Services voor alle inwoners.

Dit bericht Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. .

Meebeslissen, meedenken en meewerken
Het sport- en preventieakkoord in Ermelo is de lokale vertaling van het landelijk sport en preventieakkoord. Het is een mooie manier om de sport-, en beweeg- aanbieders van Ermelo te laten meebeslissen, meedenken en meewerken over vitaliteit van de inwoners gedurende de komende jaren.

Interactie: “Op deze inspiratieavond informeren we je over de inhoud van het akkoord en de services. En wat het jouw vereniging of organisatie kan bieden. We gaan het onder andere hebben over:

• Aan de slag met het sportakkoord. Met welk thema wil jij aan de slag? Met wie kan je samen optrekken? Hoe vraag je hier budget voor aan?

• Verenigen tijdens corona. Wat doe je om sporters en leden te binden tijdens de crisis? Met nuttige praktische tips vanuit de NOC*NSF en van andere verenigingen

• Inzet van services. Er zijn allerlei gratis services beschikbaar om jouw vereniging verder te helpen. We informeren je over de mogelijkheden en horen graag waar jullie behoefte aan hebben.”

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de gratis inspiratiesessie op maandag 22 maart stuur dan een mailtje naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden