Haico Epe voetbalt komend seizoen bij FC Horst Ermelo

Haico Epe speelde eerder bij DVS'33 Ermelo.
Foto: Archieffoto Theo Aalten

De Technische Commissie van FC Horst meldt dat Haico Epe het komende seizoen deel zal uitmaken van de A-selectie. De 25-jarige Harderwijker is geen onbekende in de regio. Hij doorliep de jeugdopleiding van PEC Zwolle en maakte vervolgens twee seizoenen deel uit van de Zwolse A-selectie.

Van Bram Burggraaff.

Net niet
Tot een definitieve doorbraak in het professionele voetbal kwam het net niet. Haico voetbalde vervolgens van 2015 tot en met 2019 bij derde divisionist DVS’33 Ermelo en is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij eersteklasser WHC in Wezep.

Jos en Christian
Eerder werd al bekend dat Jos Bleijenberg en Christian Schoonhoven komend seizoen deel uitmaken van de A-selectie van FC Horst. Beide spelers komen over van DVS’33 Ermelo. De 22-jarige Josh is een controlerende middenvelder, wiens voetbalwieg in Stroe stond. Hij doorliep de jeugdopleiding bij DVS’33 Ermelo en speelde dit seizoen in de O23. Josh studeert in Utrecht en woont in Amersfoort. De eveneens 22-jarige Christian voetbalt al van de jeugd bij DVS. Hij is een zeer gedreven centrale verdediger en speelt dit seizoen ook in de O23 van DVS.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden