Maak je voetbaldroom waar met de Jonger Oranje Talentendag bij DVS ’33 Ermelo

Foto: dvs33.nl

Op donderdag 25 februari, in de krokusvakantie, vindt weer een Jonger Oranje Talentendag plaats bij DVS ’33 aan de Sportlaan te Ermelo. Kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen zich aanmelden voor deze fantastische voetbaldag. Bij dit evenement voor jeugdige voetballers zijn ook scouts aanwezig van diverse eredivisieclubs.

Van Bram Burggraaff.

Voetbaldroom
Tijdens de Jonger Oranje Talentendag spelen de kinderen veel korte partijtjes in een vier tegen vier-toernooi tegen leeftijdsgenootjes, waarbij ze bekeken en beoordeeld worden door scouts van profclubs. De deelnemers krijgen de kans om hun voetbaldroom waar te maken, namelijk gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

Profscouts
De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Veluwe’. De geselecteerde spelers worden uitgenodigd om mee te doen aan de Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje.

Talententeams
Deze talententeams spelen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Zo speelde Jonger Oranje de afgelopen jaren oefenwedstrijden tegen onder andere Ajax, Liverpool en Borussia Dortmund; een unieke ervaring. De Jonger Oranje Talentendag is bestemd voor spelers (jongens en meisjes) uit de geboortejaren 2009 tot en met 2015.

Programma
De geboortejaren 2011 tot en met 2014 doen mee aan het ochtendprogramma van 9.30 tot 12.30 uur en de geboortejaren 2009 tot en met 2010 aan het middagprogramma van 13.45 tot 16.15 uur. Deelname kost slechts €. 26,95, inclusief een persoonlijk certificaat en een PANNA-magazine. Voor meer informatie en aanmelding: www.jongeroranje.nl/inschrijven

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden